To uundgåelige efterårstrends - striber og farver

Striber går aldrig rigtig af mode, og dette efterår er heller ingen undtagelse – striber på alle led og kanter, fra de vandrette og lodrette til de brede og smalle.

Striberne er super trendy i efterårs- og vintersæsonen, hvad enten de er klassiske sorte og hvide eller i forskellige farver. Der kommer striber på en masse af de nye efterårsvarer, alt fra bukser og striktrøjer til T-shirts og sweatshirts. Giv basisgarderoben en cool kant med et par bukser med stribe i siden, som variation til de helt klassiske og ensfarvede sorte og blå bukser. De har et behageligt fit, passer perfekt til hverdagsbrug eller til særlige begivenheder – de kan nemt dresses op og ned. Du finder lige nu et stort udvalg af smarte og lækre bukser med stribe i siden hos Outfitters.

Efterårets items byder på en masse fede farver til drengene. Det kan være en farvet T-shirt eller hættetrøje, som pifter et par klassiske jeans op.

Få flere farver ind i garderoben! Pift den op med blå, grøn, gul, rød og mange flere – farver er perfekte til at give noget kant og energi til ethvert outfit. En frisk T-shirt eller sweatshirt i en lækker farve er en nem måde at skabe en smart og casual stil på. Farver er cool og moderne hele året rundt, men er især fede at have i garderoben i de kolde og mørke måneder – så bliver der virkelig sat kulør på både hverdags- og festsættene.