Vores historie

Vores chef og idémanden bag Outfitters 8-18 år er Anders Bo Brøbech. Anders begyndte som 16-årig at sælge tøj. Og han har gjort det lige siden. En af Anders’ store interesser er at lægge strategier for handel, han har stor erfaring med at opbygge butikker og udvikle koncepter, som falder i målgruppens smag. Anders har været med til at opbygge andre tøjbutikker i Østjylland og har herfra også erfaring med forretningsudvikling. Anders var samarbejdspartner og en aktiv del af Outfitters Nation-butikkerne, som blev introduceret af Bestseller-koncernen i 2007, og har nu lanceret sine helt egne butikker Outfitters 8-18 år.

Outfitters – noget helt for os selv – og for dig mellem 8 og 18 år

Anders brænder for salg, god kunderelation, for ærlighed og ordentlighed i salgssituationen, og han har selv udlært flere elever gennem årene. Så Anders fik lyst til at lave sit helt eget butikskoncept.

I dag har Anders butikkerne Outfitters 8-18 år, og der arbejdes løbende på at udvikle på Outfitters eget tøjmærke Outfitters 8-18 år, som sælges i egne butikker. Outfitters 8-18 år er derfor både navnet på butikkerne og på brandet.

Hos Outfitters bliver der lagt særligt vægt på at personalet er veluddannet og servicemindet. Gammeldags dyder er en væsentlig del af Outfitters-konceptet. Vi driver forretning på den gode gammeldags måde, med fokus på kunden og tøjet.

Bygger og indretter selv butikkerne

Hensigten med butikkerne, er at de er indrettet så kunden får lyst til at gå ind i dem. Butikkerne er enkelt opbygget og skal ikke se ud som en udstilling, men et sted hvor der er fokus på tøjet. Der skal være god stemning og kunden skal føle sig velkommen. Der er konstant flow i varerne og et ordentligt udvalg. Anders og personalet står selv for opbygning og indretning. Det kendetegner også Outfitters 8-18 år, ”vi er meget hands on”.