Vi hjælper med din stil

Outfitters har altid det lækreste modetøj, og er den mest cool butik til piger og drenge i alderen 8-18. Vi har hele butikken fyldt op med de smarte trends fra flere forskellige mærker til jer, og I er i fokus. Så vi glæder os til at hjælpe jer med at finde de sejeste og fedeste, flotteste eller trendy outfits. Vores stativer og hylder bugner altid med de sidste nye styles og trends. Uanset om du er til det sporty, det pyntede, det klassiske eller det mere afslappede look, har vi det i butikken.

Helt sæt eller en enkelt T-shirt – vi inspirerer dig

Skal du have en ny T-shirts, en skjorte, nye jeans eller en jakke, er vi klar. Har du brug for et komplet outfit fra top til tå, er vi gode til at vejlede dig. Vi er supergode til at hjælpe dig med at finde din helt egen stil. Her bruger vi ofte vores giner, så du kan se, hvad vi har i butikken, og hvordan udtrykket kan blive, når det er et helt sæt tøj, vi skal finde. Vi lytter meget til, hvad ”du er til”, og så får du måske også inspiration af det. Vi pådutter dig ikke noget, så det er din egen gode fornemmelse, vi understøtter og bygger videre på.

God stil – også i betjeningen

Når du vælger at gå i Outfitters, vælger du også den bedste betjening. Vi har en helt bestemt idé om, hvordan man yder den bedste service. Derfor er vores personale super motiveret. Og det er ikke bare noget, vi siger. Vi håber, du kan mærke forskellen, når du kommer ind til os. Vi er i butikken for din skyld. Så du kan få det lige det outfit, der passer dig allerbedst.
Er du høj eller lav, bred eller smal, feminin eller maskulin, så finder vi din stil. Sammen med dig. Stol på det. Og du kan ligefrem risikere at have det sjovt imens. Vi finder frem til din smag i et godt samarbejde, og vi har altid tid til at hjælpe dig.